Behandelingen

Voor controle van uw gebit zien wij u graag eens per half jaar. Het gebit wordt uitgebreid bekeken, indien nodig worden er foto’s gemaakt. U kunt advies verwachten over het onderhouden van uw gebit.

Indien de tandarts een behandeling nodig acht, wordt dit met u besproken. U krijgt informatie over de behandeling, de duur van de behandeling, de kosten en het te verwachten resultaat van de behandeling.

Voor kleine behandelingen zoals een het plaatsen van een vulling of gebitsreiniging kan op korte termijn een afspraak worden gemaakt.

Als er een specialistische behandeling nodig is, kunnen wij u doorverwijzen. U hoeft dan zelf geen actie te ondernemen, wij zorgen ervoor dat u op de goede plaats terecht komt.

Voor meer uitgebreide behandelingen – zoals het plaatsen van een kroon of brug – informeren wij u over de te verwachten kosten.
Desgewenst kan het behandelplan schriftelijk worden vastgelegd, na uw instemming gaan wij over tot het maken van de benodigde afspraken.

Ook voor uw prothese kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben goede contacten met een aantal tandtechnische laboratoria en kunnen u in overleg verschillende oplossingen aanbieden, o.a. staalframe, kunstharsprothese of de zeer voordelige zgn. spoonprothese (indien er slechts 1 tot 3 elementen moeten worden vervangen).
Uiteraard ontvangt u bij het vervaardigen van een prothese een begroting van de te verwachten kosten.

Als gevolg van klemmen en/of knarsen kunt u klachten krijgen in het hoofdhals-gebied. Wij kunnen u helpen om deze klachten op te lossen.